US

US

Wednesday, 16 March 2011

Aku dalam DIlema.. oowhh.. D’lema..

 

ntah.. cikali pon tak tau nak ckp pe.. huhu… cite pasal parent cikali nie.. kekadang.. diorang pon dilema.. hhehe..

bukan pe.. sabtu lepas call cikali.. tanye..

mak : “bile nak balik penang ?”

ikot kan planning dan memang dah di plan pon.. cikali balik bulan 5.. lepas final paper..

yer la.. bukan dekat Batu Pahat – Penang..

kalo dekat maunyer.. tiap2 minggu cikali balik..

pastu malam semalam,

Ayah : “nie bile nak balik penang ?”

haha.. cikali pon blur.. bukan arietue da cakap ke…

I think my parent nak suruh balik.. but they know Im busy..

and walaupon tidak memaksa.. cikali tahu isyarat2 tu.. hehe..

‘I know ur hint la’

tu yang wat cikali dilema.. huhu… nak balik ke tak ??

nak balik ke tak ??

argghhh.. kusut pale.. ad banyak projek g nak jalan nie.. huhu..

korang rase ?

IMG1484

(muke kusut nak balik ke tak ?? Crying face)

6 comments:

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum cikali..
sebelum tu kak nak tau, awak balik last bila?

CiKaLi said...

Wslam akak.. lupe plak nak ckp.. tahun baru cine last blk.. huhu~

Citarasa Rinduan said...

ooo...rasanya mereka rindu pada kamu..
bagi kak, tempoh baru sebulan..untuk umur awak yang masih dibawah jagaannya mestilah mereka mahu kamu pulang..

tapi,...
kalau ikutkan kamu banyak projek...so....cuba kamu bawa bersama projek tu ke kampung,..

menceriakan hidup ibubapa itu lebih bagus

PS: balik naik bas jer...jg drive sendiri......jauh tu dik

CiKaLi said...

hehe.. thks akak..
mungkin cikali balik kot.. jap lg cikali call parent cikali..

pasal project tu..
try la cikali postpone...

thks akak..

cik pulau said...

cik pulau rasa.. better balik..
diorang dah rindu sangat tu.. hehe..


hai.. kembar tarikh lahir datang ni.. ^^,

CiKaLi said...

hai.. kembar.. hehe.. thks. nasihat cik pulau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.