US

US

Sunday, 20 March 2011

PERHATIAN : MENCARI CIK SARAH DAN CIK SARAH..dan CIK SARA ?? (saranghe?)

psstt.. kengkawann...
dalam diam... kan..
follower cikali da smpi 100..
perghh,... alhamdulillah.. di atas sokongan anda..
hehe.. sempene follower yang ke 100..

cikali ad wat give away kepada follower cikali..
yang pertama ialah...
cik sarah!!!


kerana anda menjadi follower ke 100...

dann... tak lupe kepada...

cik Sarah.. Kuasa 2...


sbb menghantar komen semasa follower ke 100 berlaku..

dan.. yang special sangat.. untuk cik sarah no 3...
sbb name sarah.. dan follower ke 99..

hehe...
cikali nak wat blog review tak pandai dan x layak kot..
ye la.. saye blog picisan.. tak caye tanye la blogger2 otai yang lain..

sape la kan...
tempoh satu minggu cikali kasi...
untuk kasi name/name glamor..
alamat.. insyallah.. ada something untuk anda..
(letak pada ruangan komen entry ini.. -tidak akan di publish)
hehe..

kepada cik sarah no 2.. sudi2 la.. jadi follower saye yang ke 101 ye..
nak penuh syarat je..

untuk cik sarah no 1.. saye tak dapat cari blog anda..
harap tinggalkan link skali yer..
 
no 3 ? memang rezeki anda bernama sara... hhhahaha

kepada yang lain.. hehe..
tau2 da nampak da.. ade yang muke monyok da..
insyallah, lain kali rezeki anda yee...
cau..
salam!!!

5 comments:

~...AmALinA....~ said...

cikali!!!! ina dtg jd follower ke 101..muahahaha~ ingt lagi x ina? yg nak jd pengacara majlis ngn cikali tu..=p

Sunah Mohammad said...

cik sara tu geng pi sedenak hari tu lah cikali oi~

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

CiKaLi said...

Amalina : t bace entr br.. de surprise..

cik sunnah : hehe.. tawu.. tp da bnyk sgt namenyer sarah.. hehe..

lilyel : ok...

Lilyel said...

thank you :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.