US

US

Sunday, 17 June 2012

Selamat Tinggal Blogger Selatan!!


Salam,
Morning… harap semua sihat..
Doakan cikali gudluck untuk paper  second last esok.. hehe..
dalam cikali dok sibuk dengan final
cikali tak lupe untuk meluangkan masa bersama blogger2 dari selatan..
Alhamdulillah.. ini kunjungan kedua cikali ke teratak PCM..
IMAG0386
“Bukti cikali da sampai ke teratak..”
part yang best.. makan2 yang PCM masak sume sedap2 kot..Winking smile
IMAG0383IMAG0384IMAG0385IMAG0387
“amik ko.. sekali makan.. haha.. best ooo…”
1st time cikali makan kek pavlova.. hehe.. best2…
Ape-ape pon.. kemungkinan ini merupakan kunjungan  terakhir cikali bersama blogger2 selatan..
sebab pasnie.. kene spend more dengan blogger2 utagha…
diorang da complain da.. muhaha..
actually, sedey gak semalam.. ye la..
blogger2 selatan nie sume sporting especially kak ayu and PCM.. huhu..
ye la..
“setiap pertemuan akan berakhir dengan perpisahan”
576693_3456978503016_251656358_n
PCM pinjam gambo kejap.. ngee~”
sorry ade yang tak sempat cikali nak tego ye la..
cikali kan pemalu ~tangan didada mata kat atas sambil ketuk ketampi
takpe.. lain kali kalo ade rezeki turun selatan cikali akan kesana..
InsyaAllah..
yang penting dapat bergambo dengan baby qhaliff
IMAG0389
“of coz la.. abg ben punye qhaliff.. muhahah”
nak pegang takut nanti nangis mengelabah cikali.. hehe..
time nie da tido da budak tu..
seterusnya.. sempat jugak jumpe budak whatapps nie..
IMAG0388
Que Achmad and Me”
sebelum nie banyak borak kat whatapps je.. sekarang kat depan2..
sorry sangat mase sampai tu..
cikali tengah blur2 skit.. hehe..
owh yer.. untuk pengetahuan.. cikali akan secara rasminya tamat belajar
di UTHM tercinta nie.. pada 29hb Jun 2012..
tapi last paper pada 22hb
adela seminggu gitu nak enjoy2..
sebelum berangkat pulang ke penang.. untuk selamanya..
Blogger selatan dalam ingatan ; Ben Ashaari (terima kasih menjemput), Kak Azila, Pak Cik Mat (pemilik tiffin biru),  Kak Ayu, Kak su, Kak Yati, Kak Lin, Kasawari, Que Achmad, Khai, Shahir, Qaseh dan lain2 (hilang ingatan) –tak sempat link semua

“Semoga persahabatan kita akan berkekalan”

TERIMA KASIH BLOGGER2 DARI SELATAN

p/s kak ayu bagi hadiah perpisahan..
IMAG0401
“bukula.. amat berguna sebab cikali nak menempuh alam pekerjaan” –sila abaikan beg plastik yang shopping semalam
Tajuk : Sudah mantapkah langkah mu ?
tajuk pon da menusuk kalbu..
tq soo much kak ayu.. TT-TT

11 comments:

Mat Gebu said...

Terima kasih CikAli sudi datang....

azila said...

Gudluck cikali n thanks utk kerepeks tu..heheh.k.zla xsedar bile masa cikali blk semlm .sorry

Scarlett O'Hara said...

Sampai hati tak ajak!Blogger selatan jugak!!!:(

aDisH.sHidA said...

janji ye lepas nie dengan utagha la hehehe

Yatie said...

oww nak balik Penang dahhh, semoga terus maju dlm bidang yg di ceburi...maaflah coz tak sempat nak bersembang, teruja sangat tngk baby Qhaliff yg comel tu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

assalamualaikum..

salam kenal.wahh untunglah dpt ke sana. LM org kg segamat pun blh jumpa blogger johor tau.nak sgt jmp kak ayu, cmg, kak yati dan semua.

Sis Lin said...

As salam Cikali...

Mmg semalam x sempat nak menegur sorg2..huhuhu
Sis dtg lambat lagi la blur..heheheh

Apa2 pun sis doakan Cikali moga berjaya dan teruskan perjuangan untuk masa depan yg insya'allah cerah ok..

Ada rezki kita jumpa Syawal nnti...

fizafantagirO said...

Salam kenal jugak cikali :) gudluck yer :)

SumBody Me.. said...

jenjalan sini dr blog mat gebu..

puteri rimba said...

salam kenal cikali....kan meriah jumpa diorang yang otai2 ni...tak sombong pun,sporting lagi ada...heeee
semoga ukhwah ni berkekalan kan...

CiKaLi said...

PCM : hehe.. tq masak2.. sedap.. serius..

Kak Zila : ada rezeki KL.. boley jumpe lg.. heheh.. last minit je kerepek tu..

Scarlett : yeke ? sowwiee.. mase singkat je nie.. ad rezeki jumpe ek..

Kak Shida : haha.. mati la.. da beri arahan dalam blog.. muhahah

Kak Yatie : takpe.. sy pon segan jumpe blogger2 otai nie.. semoga ceria selalu..

Lydia : Waalaikumussalam, InsyaAllah.. ad rezeki join je.. drg sume ok.. try la contact drg kt fb yee..

Sis Lin : Tq sis.. sis pon semoga berbahagia and ceria selalu yee..

Fiza : salam kenal jugak.. nie yg pegi sedenak jugak kan ??

Sumebody : tq.. melawat.. blog simple2 je.. x sehebat otai..

Puteri Rimba : yup.. dan cikali bangge dan bersyukur sgt atas pertemuan singkat ini.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.