US

US

Saturday, 29 September 2012

Permulaan Langkah Baru..

 

Alhamdulillah..

setelah selama 3 bulan berehat now I think is the time to take the next step..

dulu ad terpikir nak sambung master.. tapi niat nak hold on dulu nak rase kehidupan macam mana nak jadi engineer.

meskipon bidang civil/awam bukanlah bidang impian cikali sejak kecik lagi.. InsyaAllah cikali akan lakukan yang terbaik.

tambah2 1st job cikali lagi la cikali nak elak mase cikali blajo civil dulu iaitu ‘site engineer’

alasannya sebab takmo hitam hahahaha..

tu je..

job cikali akan ditempatkan di shah alam dekat dengan subang airport..

tapikan cikali ad perasaan yang same la..

mase mule2 masuk U dulu.. cikali kan tak suke kos civil..

rase macam lemau sangat..

nie pon barang ape je yang da kemas.. gitu2 aje.. rase macam malas plak nak tinggal rumah.. hahaha ~manje la plak.. padahal sejak form 1 sampi universiti dok merantau aje..

ape2 pon kehidupan mesti la diteruskan walau apepon yang terjadilakan..

insyaAllah cikali akan buatkan yang terbaik demi keluarga..

Addition To The Lower Level

5 comments:

puteri rimba said...

tahniah cikali...do the best..goodluck ok...heppp jgn malas2...

Iam Yanty said...

All the best in ur unndertakings, dude!

Z@i Z@mR33 said...

Tahniah....selamat bkerja :)

CiKaLi said...

tq.. sume..

CiKaLi said...

tq.. sume..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.