US

US

Friday, 11 July 2014

Perjalanan Hampir Terbatal ? (Nota Kaki Ke KK)

Semua bermula pada Bulan Jan.. Saya tak plan pon untuk ada apa-apa perancangan..
dapat meseg dari kawan baik cerite pasal trip pegi sabah..

Pada masa tu airasia masih lagi dalam promotion, so ape lagi moh la kite book..
Pergi balik hanya sebanyak RM200 seorang.. agak murah la.. untuk perjalanan 4 hari 3 malam..
semua tak rancang pon tahun nak ada vacation seperti tahun-tahun sebelumnya.. Trip dari 21 - 24 Jun 2014

Bnyk bende jadi.. Ade yg hampir2 cancel sbb ad urgent meeting.. 
Not in the mood nk g la.. And whatsoever.. But alhamdulillah at the end.. Kami 3 org jadi pegi ke Sabah..

Trip nie tiket da book bln jan.. Hotel book bln 3.. And transportation da confrim 2 days before trip.. Lame plak tak naik airasia.. Slalu firefly je.. Huhu

In before trip, member saya from penang akan naik bas around pkul 11.. ingat sampai dalam pkul 5/6 pagi.. sekali dalam pkul 3 da call.. terkejut gak la.. laju giler bas dier bawak.. anyway, kitorang bertolak daripada gombak naik LRT - Kl sentral - KLIA 2...

Perjalanan dalam KL Sentral

 First time naik KLIA express


Bende yang wajib bawak time bercuti

KLIA 2 di kejauhan

Next Generation Hub..

Pagi tadi bertolak awal.. so, breakfast kt sni then trus boarding..

Us before departure.. hehe..

Permandangan yang tak pernah miss..

Alhamdulillah, sepanjang trip sampi ke KK takde masalah kecualiiiiiiii~!!!
menyesal masing2 tak order makanan awal2.. end up bli atas kapal hahaha...
tula dok gaduh nk makan ke tak.. sekali bosan dalam kapal terbang.. 2 jam beb..
mati kutu..

part best bli nasi lemak share 3 org.. pastu akak pramugari ckp "cukup ke dik mkn satu je ?"
hahaha.. buat2 muka innocent ckp sorg je makan.. PADAHAL.. hahahahahah
slamat sampi dalam jam 4 mcm tu.. kereta da tunggu..

apa lagi moh la ke KUNDASANG..
amik feel dlu.. next entry ye..



7 comments:

fizafantagirO said...

xpernah sampai lg ke sabah, teringin jgk nk p sana ;)

syafiq izzat said...

Alaaaaa.. pendeknye entry huhuu

careno said...

Haaa... lagi2... nak tau citer lg...

Yan Ty said...


bestnya berjalan! Jeles!

Cik Ngah said...

wishlist nak gi kundasang...heheheheh

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer :)

yaya_flanella said...

Cepatlah mana next entry? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.