US

US

Saturday, 9 January 2016

Bile dah jadi 'Diwali'... (Dilwale)

hahaha.. Hi semua...
mohon ada yang baca ye.. 2016.. entri permulaan baru CK..
rase lame sangat pulak tak update yo.. demam dilwale la CK.. terpegun tengok sis kajol..
gilerrr xlawa.. hoho..

(member PM msg)
Member : CK, ko ad mne ?
CK : baru settle movie..
Member : Cite pe ?
CK : Diwali
Member : Selamat menyambut pesta cahaya..
CK : Bengong.. dilwale.. dilwale laaa,,, =.="
Member : hahahahahaha.. ingt ko silap tarikh..


masa mula2 trailer keluar CK da perghhhhh..
cantiknyerr kajol.. I mean pemandangan belakang tu...
tengok in the making nmpk mcm fully tak ada CGI.. tu yang respek sikit filem hindi nie..
ko banyangkan pegi tempat2 ada iceberg pakai sari kot..

bagi CK kekuatan filem ini lebih kepada penghayatan watak.. maklumlaa senior SRK & KJL
berganding. mau tak meletop..
jalan cerite okok laa.. CK siap gitau member lagi jadi apa lepas nie.. bla.. blaa..
walhal 1st time tengok kot.. semua betol...

ok la.. malam nie.. nak layan DILWALE lagi kat alamanda.. muhahaha.. tengok 2nd time..
kene la joget2 skit... (mohon jangan carut kite)..

nahh untuk korang layan dluuuuuuuuuuuu..


4 comments:

ubai ismail said...

tak tengok lagi cite ni :(

travelog asz said...

best... 3 kali saya tgk kt paggung

Yan Ty said...

jom tgok lagi!

CiKaLi said...

ubai : rugi.. oooo

travelog : heheh.. suke lagu janam2..

Ty : jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.