US

US

Saturday, 9 November 2013

Skandal dengan Mu'az

Salam, lame tak dengar cite.. 
Haha.. Tajuk yang tak boleh belah... 
So sape Mu'az ?? Adakah nak jadi mr. Arragont ??? Hahah
Tetibe... 

Okok.. Nie Mu'az... 

Tadaaaa... My bro punya 2nd anak...
Means... Saya punya anak Saudara dah bertambah 4 Lah ye..
Welcome to the family Mu'az.. Doa uncle (tak mo Pak cik tu..)
Supaya Mu'az sentiasa berada dibawah rahmatnya yeee..

Owh ya, harinie majlis cukup jambul Mu'az.. 
Tak dapat la datang.. Huhu.. 
InsyaAllah next week nak balik Penang la.. Nak tengok Mu'az... Huhu

Since dier lahir cikali sorang je in the family tak g jenguk Mu'az.. 
Huhu.. 

P/s bebudak 3 orang lagi tak panggil cikali uncle tapi 'ta chik'.. Haha..
Kinda cute though.. Panggil la ape2 pon.. Janji jangan caruk sudahhhh.. 
See ya..

4 comments:

Z@i Z@mR33 said...

comeyyy Mu'az...

ank saudara dh byk...ank sndiri bl lg?hik3

CiKaLi said...

haha.. ikot pak cik dia kot..
anak sendiri ??
insyaAllah.. akan ade.. tp xde jodoh lg.. huhu

qaseh dalia said...

comell baby muaz !
yang pasti cikali xcomel

cikali baik buang word verification kat komen ni kalau tak qaseh pancung hidup2 ahaha

CiKaLi said...

of coz..
I hensem k..
hahaha.. baik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.