US

US

Thursday, 20 November 2014

Hadir ke Kenduri ?? Kenapa nk skeptikal ?

sebab ape ? ok.. beri satu alasan kenapa saya perlu attend wedding kamu ?
ape yang best.. kamu yang kawen.. bkn ak yang kawen pon..


hanya kerana ak pergi berharap nanti ak kawen korg plak datang ye.. wedding aku..

hahah.. tengok.. tipu la kalo korg tak pikir gitu.. sebab memang kite ad antara kite disetkan permikiran gitu... terutama perempuan ~ sentap kalo member korg xdtg..

sebab korg takut wedding korg tak glam ? xmeriah ?

Ini adalah satu mind set yang terlalu sempit.. ko g wedding semata2 nk jaga hati takut org xdtg wedding ko... come on la.. nmpk sgt tak ikhlas.. kite g wedding nk eratkan silaturahim.. kenal2.. dengan suami/isteri kawan kite..

BUKAN NAK GLAMOR2.. tunjuk kt org kite pkai ape.. bagi angpau banyak..
at least kite tahu.. pergi tu.. boley jadi satu mini gathering untuk jumpe sahabat2 lain..

Jangan la.. terlalu pikir.. owh.. wedding ak haritu xdtg.. watpe ak pikir nk g wedding dier..
haizz.. CK tak paham la org gini.. kite tak tau masalah org.. mne tau time tu ad bende mustahak ke.. dier tak cukup budget nak pergi ke..tu semua ad kite pikir ?

Just ingt.. owh.. ak terpaksa pegi.. nk cantik2.. tayang sana-sni.. hurmm..
naknya ak wat wedding kt Bulan.. korg xdtg siap..

CK tak paham betol org mcm nie.. kenduri kite jemput.. ade kelapangan dtg je la..


2 comments:

Yan Ty said...

typical!

~sedihXdedlmbloglist~

CiKaLi said...

haha.. ad la.. semua KBBA ade..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

.